Published on december 16th, 2013 | by scriptor
0Proost!
Limoncello-opening van een decemberfeestavond
Schenk in een flute of ander feestelijk glas Prosecco en voeg een scheutje Limoncello toe.
Kir Royal, altijd goed
een scheutje crème de cassis en Champagne of Prosecco…
Warme wijn, een gegarandeerd decembersucces
Een fles fruitige wijn rode wijn, 2 sinaasappels, kaneel of 2 kaneelstokjes, ongeveer 75 gram (basterd)suiker, een mespuntje gemberpoeder, paar kruidnagels…
De sinaasappels goed wassen want de schil ga je gebruiken. Dat laatste geldt ook voor het sinaasappelsap. Schillen dus en de vruchten uitpersen. Prik de kruidnagels in de schillen. Warm de wijn nu op met het sinaasappelsap, de schillen en de kruiden. De suiker voeg je in gedeeltes toe, de wijn is klaar als de suiker is opgelost.
Scriptor