Kookkunst Webboulevard online Magazine

Published on oktober 13th, 2014 | by scriptor

0

Pasta met gerookte kip en spinazieroomsaus

Ingrediënten voor 3 tot 4 personen
verse bladspinazie 300 gram;
2 gesnipperde sjalotjes;
2 teentjes fijngehakte knoflook;
200 gram gerookte kipreepjes;
100 gram spekjes;
olijfolie;
200 ml. room;
geraspte kaas.
Kook de pasta en tegelijkertijd in een andere pan de spinazie. Als de spinazie gaar is, heel goed laten uitlekken. In een koekenpan bak je de spekjes 2 tot 3 minuten, voeg daarna de sjalotjes en de knoflook toe en bak ze kort mee. Nu kan de kip erbij, een minuut meebakken. Roer de spinazie samen met de room door het mengsel. Eventueel nog wat zout en peper toevoegen en nog heel even laten sudderen. Een heerlijke saus voor over de pasta; afmaken met wat geraspte kaas. Ook lekker: strooi geroosterde pijnboompitten over het gerecht.

Eet smakelijk!

 

Scriptor

 

 

Tags: , , , , , , ,


About the Author



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑